Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Cavendish yine kazandı

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun (TUR 2015) 7. etabını Etixx-Quick Step takımının Büyük Britanyalı sporcusu Mark Cavendish kazandı.

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2015) 7. etabını Etixx-Quick

TUR 2015’in sondan bir önceki etabı, Selçuk ile İzmir arasındaki 166 kilometrelik parkurda koşuldu. Karşıyaka Vapur İskelesi’nde sprint finişiyle tamamlanan etapta Büyük Britanyalı bisikletçi Cavendish, 3 saat 59 dakika 49 saniyelik derecesiyle birinciliği elde etti. 

Cavendish, bu yılki üçüncü, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’ndaki 7. etap zaferine ulaştı. Bardiani CSF’ten Andrea Piechele ikinci, MTN-Qhubeka’dan Kristian Sbaragli ise üçüncü oldu. 26 Nisan’da Alanya’da başlayan ve 8 etaptan oluşan TUR 2015, bugün kıtalararası görkemli finale evsahipliği yapacak İstanbul’da tamamlanacak.