Cavit Çağlar ile Hakan Çavuşoğlu’nun sıcak buluşması; ‘Ülkemize hizmetlerin unutulmaz’

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, son Başbakan Yardımcısı avukat Hakan Çavuşoğlu’nu Hitit Natural Ofis’teki yeni hukuk bürosunda ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

Cavit Çağlar ile Hakan Çavuşoğlu’nun sıcak buluşması; ‘Ülkemize hizmetlerin unutulmaz’

Ulaş GİRGİN

Kamera: Bircan ÖRSEL / Kurgu: Dilek ÖZYER

Son Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, yeni hukuk bürosunda Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ı ağırladı.

Çavuşoğlu’na hayırlı iş temennisinde bulunan Çağlar, “Ülkemize hizmetlerin unutulmaz. Her zaman seninle gurur duyuyorum ve seni kendime kardeş gibi hissediyorum. Avukatlık zor bir meslek. İş birliği yaptığınız iş insanının, sanayicinin derdi sizin derdiniz oluyor. Allah yolunuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

Çağlar’ın hayatını anlatan ‘Cavit Çağlar: Fırtınalı Bir Yaşamöyküsü’ kitabı için kendisini tebrik eden Hakan Çavuşoğlu da, “Tarihe kayıt düştünüz. Geçmişi sizinle bir defa daha yaşıyoruz. Biz hem sizin gibi değerli dostlarımızı ağırlamak hem de işlerimizi icra etmek adına bu mekanı açmış olduk. Burada kurumsal yapıyı kurmak suretiyle Bursamızın iş insanına hizmet vermek istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X