Cavit Çağlar Ortaokulu’ndan TEOG’da büyük başarı

Cavit Çağlar Ortaakulu, TEOG sınavında büyük bir başarıya imza attı. Okulun 2 öğrencisi tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye 1.’si olurken, 19 öğrenci de az sayıda yanlış yaptı.

Cavit Çağlar Ortaokulu’ndan TEOG’da büyük başarı

Başarılı öğrencileriyle okulda bir toplantı düzenleyen Müdür Nurettin Köksal, 2014 ve 2015 yıllarında birer öğrencilerin TEOG sınavında Türkiye birincisi olduğunu ifade ederek, bu yıl ise Deniz Ciğerdelen ve Selinsu Güleşce isimli öğrencilerinin Türkiye birincisi olduğunu söyledi. 

Okullarının başarısının her yıl arttığını anlatan Köksal, 19 öğrencilerinin sınavda büyük başarı gösterdiğini belirtti. Öğrencileri ile gurur duyduklarını dile getiren Köksal, “Deniz Ciğerdelen ve Selinsu Güleşce hiç yanlış yapmadan tam puan ile Türkiye birincisi olmuştur. Sude Nehir 1, Zehra Serena Arlı 3, Gülin İsen, Mert Seven, Ebrar Kara, Semih Neçok,  Nisa Devrim 4, Bahadır Göktaş, Nur Görgün 6, Elif Bıyık, Alperen Erdip, Mesuda Kaya 9, Mine Özdemir, Kerimcan Özdemir, Erhan Kumtaş, Bedirhan Kaya, İrem Durna 10 soruya yanlış cevap vererek okumuzdaki en yüksek başarı gösteren öğrenciler arasına girmişlerdir. Biz Cavit Çağlar Ortaokulu olarak, öğrencilerimizi okuyan, öğrenen ve öğrendiklerini paylaşan, ahlaklı, bilgili, bilinçli, kendini geliştiren olarak yetiştirmeye çalışıyoruz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X