Cavit Çağlar Ortaokulu’ndan TEOG’da yine büyük başarı

Cavit Çağlar Ortaokulu öğrencileri Temel Eğitimden Orta Eğitime Geçiş (TEOG) Sınavı’nda bir kez daha büyük başarı gösterdiler.

Cavit Çağlar Ortaokulu’ndan TEOG’da yine büyük başarı

8-G Sınıfı öğrencisi İsmail Selçuk Aktürk 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasına girdi ve okula büyük gurur yaşattı. Ayrıca 20 öğrenci, 120 sorunun 110 tanesinden fazlasını doğru yaparak ayrı bir sevinç yarattılar.

Cavit Çağlar Ortaokulu Müdürü Nurettin Köksal, öğrencilerin TEOG da elde ettikleri başarının büyük bir gurur vesilesi olduğunu belirterek, “Bütün bu çalışmaların yanında öğretmen, öğrenci ve velilerinde gayretleri ile bu başarılar geldi. Geçen yıl olduğu gibi bu sene yine TEOG sınavında büyük gurur yaşadık. Gelecek yıllarda daha başarılı sonuçlar elde etmek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

FİZİKİ ŞARTLAR İYİLEŞTİ

Müdür Köksal, okuldaki fiziki şartların her geçen gün daha iyi hale getirildiğini belirterek, “Okul Aile Birliği’nin katkılarıyla yeni anasınıfının döşemesi yapıldı ve okul girişine turnikeler  yapılarak daha güvenlikli hale getirildi. Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından elektrik sistemi onarılan okulun özel alt sınıfın donanımı ve tamiratı Bursagaz’a yaptırıldı. Akıllı tahtaları kurulan, kalorifer sisteminde otomasyona geçilen okul fiziki anlamda eğitim ve öğretime hazır hale getirildi” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X