Cavit Çağlar’dan Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz’a ziyaret; ‘Hizmetler karşılıksız kalmıyor’

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çağlar, “Mevkiyi korumak büyük bir başarıdır. Hizmetler karşılıksız kalmıyor” dedi.

Cavit Çağlar’dan Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz’a ziyaret; ‘Hizmetler karşılıksız kalmıyor’

Haber: Ulaş GİRGİN

Kamera: Bircan ÖRSEL / Kurgu: Dilek ÖZYER

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ın, Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in ardından durağı Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz oldu…

Çağlar’a ziyarette torunu Alihan Hattat, Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan, Olay Gazetesi Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz ve köşe yazarı İhsan Aydın eşlik etti.

Başkan Yılmaz’ı göreve yeniden seçilmesinde dolayı kutlayan Cavit Çağlar, “Mevkiyi korumak büyük bir başarıdır. Hizmetler karşılıksız kalmıyor. Tecrübe edindiniz, halkı tanıdınız ve dolu dolu bir hizmet dönemi geçirdiniz. Ayağınıza taş değmesin. Sık sık gelemiyoruz ama her zaman gönlümüzdesiniz” ifadelerini kullandı.

“BURSA’YA DEĞER KATTINIZ”…

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da, Devlet eski Bakanı Çağlar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siz geçmişte Bursa’ya büyük değerler kattınız. Bugün de Bursa’nın önemli bir değerisiniz. Biz Yıldırım’da, birlik ve beraberlik işin besmelesi diyerek yola çıktık. İlçenin değerlerini beraber istişare ederek gün yüzüne çıkarmak, günün sonunda bir berekete sebep oluyor. Yıldırım’da biz bunu yaşadık. Bakanlıklarımızın, STK’larımızın destekleriyle bir sinerji oluşturduk ve iyi bir ivme yakaladık. İnşallah bu dönem çıtayı daha yukarı çıkaracağız” şeklinde konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X