Çavuşoğlu: ‘Yapıcı eleştiriye karşı açığız’

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “Anamuhalefetin hem Türkiye’de hem de Bursa’da iktidar olarak bizleri yapıcı eleştirilerle denetlemesini her zaman için bekleriz ve isteriz.” dedi.

Çavuşoğlu: ‘Yapıcı eleştiriye karşı açığız’

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, partisinin Bursa İl Başkanlığında, CHP İl Başkanı Şadi Özdemir ile yönetim kurulu üyelerini kabul etti. 

 

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, Bursa milletvekillerinin kentte ve TBMM’de birbirleriyle dayanışma içinde olduğunu söyledi. 

 

“Yapıcı eleştiriye karşı açığız”

 

Anamuhalefetin demokrasilerin vazgeçilmezi olduğunun altını çizen Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Anamuhalefetin hem Türkiye’de hem de Bursa’da iktidar olarak bizleri yapıcı eleştirilerle denetlemesini her zaman için bekleriz ve isteriz. Yapıcı eleştiriye karşı açık olduğumuzu bu anlamda varsa eksikliklerimizi gidermek için de bundan önceki uygulamalarımızda olduğu gibi geri adım atacağımızı ve ortak aklın sonucunda ortaya çıkacak durumu yansıtacağımızı bilmenizi isterim. Bizler siyaseti halka bir hizmet makamı olarak görüyoruz ve millete hizmetkar olmayı şiar edinmiş bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Dolayısıyla 2002 yılından bu yana AK Parti’de Bursa her zaman için önemli bir karşılık bulmuştur. Başbakan yardımcılığı, bakanlık düzeyinde Bursa’nın bakansız kaldığı bir dönem olmamıştır. Bundan önceki süreçte de bütün bakanlarımızın Bursa’ya önemli katkıları olmuştur. Daha fazlası olabilir miydi? Elbette olabilirdi. İnşallah bu bayrak yarışında ben de bayrağı aldığım noktadan Bursa’nın hayat standardına, değişimine, dönüşümüne ve gelişimine katkı sunmak için her daim Bursalıların emrinde olacağım.”

 

Çavuşoğlu, 17 ve 25 Aralık operasyonlarıyla 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin Türkiye’nin içinden geçtiği tehlikeli boyutu göstermesi açısından çok önemli olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

 

“15 Temmuz’dan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmaması gerekiyordu. Nitekim bu manada iktidar olarak böyle bir girişim ve tehlikeyle bir daha karşı karşıya kalmamak için meşru yol ve yöntemlerle her türlü mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz. Hedef, Türkiye’yi teslim almaya çalışanlarsa, herkesin bu mücadelede kenetlenmesi gerekir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X