Çavuşoğlu’ndan güvence: 2023’te bu sorun bitecek

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın bugünkü köşesinde, her hafta sonu Doğancı Barajı güzergahında yaşanan trafik sıkışıklığına dair TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun konuya ilişkin açıklamalarına yer verdi.

Çavuşoğlu’ndan güvence: 2023’te bu sorun bitecek

Zaman zaman eleştiriyoruz ama haksızlık da etmeyelim. Bursa’nın hemen her yerinde ulaşımı rahatlatma adına genel ve yerel idarelerin çalışması var.

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü’nün Bursa’nın her yerinde süren çalışmalarını da görmezden gelemeyiz.

İlimizin güneyindeki 4 ilçeye ulaşım sıkıntısı olduğu için bölgeden bize ulaşan şikayetler üzerine konuyu ara ara köşemize taşıyoruz. Kaldı ki, biz de o yörenin insanı olarak aynı sıkıntıya tanık oluyoruz.

Dün bu sütunlardan her hafta sonu Doğancı Barajı güzergahında yaşanan trafik sıkışıklığını bir kez daha gündeme getirmiş, Orhaneli, Keles, Büyükorhan ile Harmancıklıların yaşadığı ‘çileyi bitirin’ çağrısında bulunmuştuk.

Eksik olmasın, Başkent’te ilimizin hemen her sorunu ile ilgilenen, vakit buldukça Bursa’da hemşerilerimizin bireysel taleplerini dahi dinleyen TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’ndan yoldaki çalışmalara ilişkin bilgilendirme geldi.

İhsan Aydın’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X