Cebel’de Yıldırım iftarı

Yıldırım Belediyesi’nin, Bulgaristan’ın Kırcaali şehrine bağlı Cebel ilçesindeki iftar çadırı, her akşam yüzlerce soydaşı ağırlıyor.

Cebel’de Yıldırım iftarı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali,  soydaşların iftar sofrasına konuk oldu. Soydaşlarla iftar sofrasında bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Edebali, “Balkanlardan Orta Asya’ya, Kafkasya’dan Ortadoğu’ya uzanan gönül coğrafyamızın nadide köşelerinden biri olan Cebel’in bizim kalbimizde ayrı bir yeri var. Yıldırım, Cebel nüfusundan daha çok Cebelli’ye ev sahipliliği yapıyor. Bundan dolayı duygusal bağımızı daha da güçlendirecek, somut adımlar atıyoruz. Kardeş kuruluşumuz olan Cebel Belediyesi ile iş birliğimizi sürekli geliştiriyoruz. Her türlü desteği sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bizim kalbimizin yarısı Yıldırım’da atıyorsa diğer yarısı da bu topraklarda atıyor. Bizler, aynı kederle kederlenen, aynı mutluluğu paylaşan kardeşleriz. Size anavatanınızdaki kardeşlerinizden selam getirdim” diye konuştu.

BAŞKAN EDEBALİ’YE TEŞEKKÜR 

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye, açılan iftar çadırı ve ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini ifade eden Cebel Belediye Başkanı Bahri Ömer ise, “Biz hem maddi hem manevi olarak kardeşiz. İsmail Hakkı Edebali Başkanımız bu kardeşliği her zaman hissettiriyor. Cebelliler adına kendisine ve Yıldırım Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X