Cedric değil hat-trick Bakambu

Bu sezon lig ve kupa dahil toplam 14 gole ulaşan Fransız futbolcu, 3.kez hat-trick coşkusu yaşarken, bu rakamlara eski takımı Sochaux’ta ulaşamamıştı.

Cedric değil hat-trick Bakambu

Bursaspor’un Fransız golcüsü Cedric Bakambu, attıklarıyla da atmadıklarıyla da olay oluyor. Yeşil beyazlı takımın sezon başında 1 milyon 800 bin Euro bonservis ücreti ödeyerek renklerine bağladığı 23 yaşındaki oyuncu, son Karagümrük’le oynanan kupa maçında yine hat trcik yaptı ve Galatasaray maçında üzdüğü taraftarlarının gönlünü almayı başardı. 

Bakambu, bu sezon Bursaspor formasıyla 3.kez bir maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. Balıkesirspor’la oynanan lig maçı ile Mersin ve Karagümrük kupa randevularında coşan siyahi oyuncu, performansıyla göz doldurdu. 

SIÇRAMA YAPTI

Bakambu’nun bu sezon Bursaspor formasıyla lig ve kupa dahil toplam 14 golü bulunuyor. Lig’de 6 kez fileleri sarsan Fransız futbolcu kupada ise 8 gol attı. Bakambu bu rakamlarla şuan kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. 2010-11 yılında Sochaux formasıyla gol atma başarısı gösteremeyen Bakambu, 2011-12 sezonunda ise rakip fileleri sadece 3 kez sarsmıştı. 2012-2013 sezonu ise golcü oyuncunun  sıçrama yaptığı dönem olarak dikkat çekiyor. 

GENÇLER MAÇINDA YOK

Lig ve kupalar dahil Sochaux formasıyla 11 gol atan 23 yaşındaki futbolcu, geçen sezon ise yine aynı formayla 7 gol atmıştı. 

Bursaspor formasıyla şuana kadar attığı 14 golle kariyerinin en iyi ve verimli dönemini geçiren Bakambu cezası nedeniyle yarın oynanacak Gençlerbirliği maçında forma giymeyecek. Attığı goller kadar kaçırdıklarıyla da gündemden düşmeyen Fransız golcü için Teknik Direktör Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde ‘Kendini geliştiriyor, zamanla daha iyi olacaktır’ cümlesini kullanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X