ÇEK ‘Eğitim Ödülü’ sahiplerini buldu

Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin (ÇEK) “Eğitim Ödülü” açıklandı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ödüle bu yıl, “Genel”de Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı, “Yerel”de ise, Öğretmen Engin İlhan layık görüldü.

ÇEK ‘Eğitim Ödülü’ sahiplerini buldu

Çağdaş, bilimsel, laik, demokratik ve eğitim konularında toplumu bilinçlendirmeyi, öğretim Birliği ilkelerine sahip çıkmayı görev edinen Çağdaş Eğitim Kooperatifi, ödülü, “eğitim konularına çaba harcayan, özveride bulunanları onurlandırmak ve topluma tanıtmak amacıyla veriyor. 

ÇEK üyeleri, eğitim ve öğretimle ilgili kişi, kurum ve kuruluşlar, diledikleri kişi, kurum ve kuruluşları aday gösterebiliyor, yönetim kurulu üyeleri ise aday olamıyor.

Ödül, eğitim-öğretim kurumları yaptıranlara, eğitim-öğretim sorunlarının çözümünde özgün projeler üreten, uygulayan, inceleme, buluş ve yenilikler yapan, Öğretim Birliği ilkelerine uygun çalışmalar yapan, ulusal eğitim konularında yayın yapan, kitap yazan kişi, kurum ve kuruluşlara veriliyor.

Ödüller, 3 Mart 2016 tarihinde 3 Mart Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek. Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı, etkinlik kapsamında “Erken Çocukluktan Yetişkinliğe İnsan Kapasitesini Geliştirmek” konulu konferans verecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X