‘Çek gönder’ hizmet ayağına gelsin

Daha hızlı ve ulaşılabilir bir belediye hedefiyle yeni projeler hayata geçirdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Akıllı telefonlar için geliştirdiğimiz mobil uygulama ile hemşehrilerimize bir adım daha yaklaştık” dedi.

‘Çek gönder’ hizmet ayağına gelsin

İlk etapta android ve İOS işletim sistemleri için geliştirilen mobil uygulama ile belediye hizmetlerini ilçe sakinlerine daha fazla yaklaştırdıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Belediyemiz birimleriyle entegre bir şekilde çalışan mobil uygulamamız ile vatandaş ve belediye arasındaki mesafeleri azaltıyoruz” dedi.

 

Mobil uygulamada ‘Ne için ne gerekli?’, ‘Projeler’, ‘Yıldırım’, ‘Haberler’, ‘Etkinlikler’ gibi başlıklar altında önemli bilgilerin verildiğini kaydeden Edebali, “Mobil uygulamamızda bu başlıkların dışında ‘Çek Gönder’ uygulamamız da var. Hemşehrilerimiz istek, şikayet ya da teşekkür için o an fotoğraf çekip bize gönderiyor. İsim, soyisim ve ilgili açıklamasını bize gönderen vatandaşımızın mevki bilgisi belediye sistemimize düşüyor. Hemşehrimizin isteği ilgili birime aktarılıyor ve en kısa sürede de çözüme kavuşturuluyor” şeklinde konuştu.

MOBİL VERGİ KOLAYLIĞI

Uygulama ile vergi ödemenin de kolaylaştığını dile getiren Başkan Edebali, “En değerli şeyin zaman olduğu günümüzde, vergi ödemek için hemşehrilerimizin belediyemize gelmesine gerek yok. Mobil uygulamamızda yer alan ‘Vergi Ödeme’ kısmı ile veznelerimizden yapılabilen her bir vergi ödemesini kolayca yapmak mümkün” dedi. Uygulamada yer alan diğer önemli bölümün ‘Nöbetçi Eczane’ olduğunu açıklayan Başkan Edebali, “Eczacılar Odası ile entegre olarak çalışan bu bölümde, o gün nöbetçi olan eczanelerin listesi karşımıza çıkıyor. Seçtiğiniz eczanenin üzerine tıkladığınızda ise karşınıza o eczaneye ulaşmanızı kolaylaştırmak için harita çıkıyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X