Ceketciler Oto yeni yerinde

Ceketciler Otomotiv, genişlettiği ürün yelpazesiyle yeni mağazasında müşterileriyle buluştu. Firma, satışına başladığı MG marka aracın EHS modelinin lansmanını da yeni yerinde gerçekleştirdi.

Ceketciler Oto yeni yerinde

HATİCE DAL

Otomotiv alanında 1987 yılından beri faaliyet gösteren Ceketciler Otomotiv, geniş ürün gamıyla İzmir Yolu’ndaki yeni mağazasına taşındı. 2012 yılından bu yana Suzuki bayiliği yapan firma, bünyesine kattığı MG markasının modellerini de yeni yerinde müşterileriyle buluşturacak. Bu kapsamda mağaza açılışında MG’nin ‘EHS’ modeli de ilk kez tanıtıldı. Ceketciler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmetcan Yıldız, burada müşterilere daha konforlu hizmet sunacaklarını söyledi. İki değerli marka Suzuki ve MG’nin modellerini Bursa ile Güney Marmara’daki tüketicilerin beğenisine sunacaklarını ifade eden Yıldız, ‘’Ceketciler, en değerli yatırımın insana dair yatırım olduğuna inanan bir şirkettir. Bu doğrultuda bugüne ve yarına değer katacak yatırımlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

ELEKTRİKLİ ARAÇLAR DAHA EKONOMİK

Geleceğe dönük araçları satışa çıkardıklarını dile getiren Yıldız, ‘’Elektrikli ve benzinli bir otomobilimizi ilk defa Bursa’da tanıtacağız. Elektirikli araçlar daha ekonomik, konforlu ve sessiz. Çevre ve gürültü kirliliği hemen hemen ortadan kalkacak” diye konuştu. Ceketciler Otomotiv olarak elektrikli araçları kullanıcıların test sürüşü için hazır tuttuklarına vurgu yapan Yıldız, ilk deneyimi yaşamak isteyen misafirleri beklediklerini kaydetti.

OTOMOTİV DÖNÜŞÜM İÇERİSİNDE

Doğan Holding Otomotiv Grubu CEO’su Kağan Dağtekin de, Bursa’nın otomotiv denildiğinde ilk akla gelen şehirlerinden olduğuna dikkati çekti. Yeşil Bursa’ya yakışan bir tesisin açılışına tanıklık etmenin onur verici olduğunu belirten Dağtekin, ‘’Otomotiv, dünyada ve Türkiye’de büyük bir dönüşüm içerisinde. Bundan 100 yıl önce Sanayi Devrimi ile yaşadığı dönüşüm hızını şimdi ise teknolojik gelişmelerle yaşıyor. Bizde bu dönüşüme ayak uydurmak ve elektrikli araçlar konusunda öncü olmak adına yatırımlar yapıyoruz” dedi.

DEĞERLİ BİR MARKA

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ise, Ceketciler’in hem inşaat hem de otomotiv sektöründe önemli yere sahip değerli bir marka olduğunun altını çizdi. Yeni tesisin Nilüfer’de açılmasının kendileri için önemli olduğunu anlatan Erdem, ‘’Suzuki ve MG markasını kullanıcılara sunan bu tesisin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Bu tarz açılışların Bursa için büyük önem taşıdığını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik de, pandemi döneminde yapılan her yatırımın ülke ekonomisine katma değer sağladığını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X