Çekilin yoldan Timsah geliyor

Bursaspor Basketbol Takımı yeni sezonun hazırlıklarına başladı. Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde başarılı olmak isteyen ve kadrosunu büyük ölçüde yenileyen yeşil beyazlılar, Şemsettin Baş yönetiminde çalışmaların startını verdi.

Çekilin yoldan Timsah geliyor

RECAİ UYSAL

Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda mücadele edecek olan Bursaspor, sezonun startını verdi. Kadrosunu büyük ölçüde yenileyen ve  hedefini 1. Lig olarak belirleyen yeşil beyazlılar, ilk antrenmanını maçlarını oynayacağı Nilüfer Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Hem tecrübeli hem de genç oyuncuları kadrosuna katan Bursaspor’da Başantrenör Şemsettin Baş, geçtiğimiz sezona oranla çalışmalara 5 hafta önce başladıklarını ve bunun avantajını göreceklerini söyledi. En büyük avantajlarının takımın yaz kampı yaparak sezona başlaması olduğunu ifade eden tecrübeli antrenör, ‘Yönetimimizin desteğiyle transferi erken bitirdik. Yaz antrenmanı önemli. Bunun avantajını göreceğiz’ dedi.

ÖNEMLİ OLAN HEDEF

Ligin bu sezon daha zorlu geçeceğini ifade eden Şemsettin Baş sözlerini şöyle sürdürdü: “Grubumuzda iddialı takımlar var. Bilgi sahibi olmadığımız takımlar da. Geçen seneden daha zor bir lig olacak. Tabii sağlıklı kalan takımlar hedefe ulaşacak. Önemli olan sezon sonu. Lig içinde düşüşler olabilir ama sezon sonu hedefe ulaşmak önemli. Kadromuzu buna göre oluşturduk.” İyi bir sezon geçirmek istediklerini söyleyen menajer Murat Konuk ise, “İyi bir kadro oluşturduk. Hazırlık dönemini iyi geçirip lige güzel bir başlangıç yapmak ve sezonu başarıyla bitirmek istiyoruz. Buradaki çalışmaların ardından 8 Eylül’de Çanakkale’de yapacağımız kampla sezona hazır olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X