Çekiliş kuponlu alışverişe devam

Tarihi çarşıda 100 liralık alışveriş karşılığında bir çekiliş kuponunun verildiği ‘Alışveriş Günleri’ ekim ayı sonuna kadar devam edecek. İki aylık ek süre esnafı ve tüketicileri de mutlu etti.

Çekiliş kuponlu alışverişe devam

Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde 2 Haziran’dan bu yana devam eden ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’, bölge esnafının yoğun talebi üzerine ekim ayının sonuna kadar uzatıldı. 

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ile Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği (BTÇH) işbirliğinde 2 Haziran’da tarihinde startı verilen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’, 4 bine yakın iş yerinin yer aldığı bölge esnafına moral verdi. 

Türkiye’deki birçok çarşıya örnek olan etkinlikte, süre esnafın yoğun talebi üzerine iki ay uzatıldı. Bölgeden alışveriş yapan tüketiciler, 31 Ekim’e kadar çarşının belirli noktalarına kurulan başvuru merkezlerinden çekiliş kuponlarını almaya devam edecek. 

Milli Piyango İdaresi tarafından 7 Kasım’da gerçekleştirilecek çekilişin ardından talihliler belirlenecek. Akredite olmuş iş yerlerinden toplamda 100 liralık alışveriş karşılığı bir çekiliş kuponu almaya hak kazanan tüketiciler arasında gerçekleştirilecek çekilişin ardından 10 otomobil, 10 dizüstü bilgisayar ve 10 akıllı cep telefonu talihlilere dağıtılacak.

ESNAFIN YÜZÜ GÜLÜYOR

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri etkinliklerine esnafın yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. 

Söz konusu bölgenin Bursa ekonomisinin kalbinin attığını yer olduğuna dikkat çeken Burkay, ”Asırlara dayanan tarihi ve ticaret kültürü ile kentimizin bir hazinesi olan bölgemizin mevcut potansiyelini artırarak dünyadaki alışveriş standartlarına ulaşmasını hedefliyoruz. Bu kapsamda startını verdiğimiz Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri etkinliğimiz hem tüketicilerimizden hem de çarşı esnafımızdan yoğun ilgi gördü. Esnafımızın talebi ve vatandaşların ilgisi sonucu etkinlikleri, 31 Ekim tarihine kadar uzattık” dedi. 

BTÇH Başkanı Muhsin Özyıldırım da, Alışveriş Günleri’nin ekim ayı sonuna kadar uzatılmasının memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X