Çekirge mutlu bitirdi: 4-2

10 grupta 83 takımdan 20’sinin 1. Küme’ye çıktığı 2. Amatör’de heyecan sona erdi. Geçen hafta iddiası biten yeşil beyazlılar zaman zaman zorlandığı maçta Yıldırım Ayyıldızspor’u ilk yarıda bulduğu gollerle devirerek sezonu galibiyetle tamamladı ve teselli

Çekirge mutlu bitirdi: 4-2

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa 2. Amatör Küme 2. Grup’ta dün oynanan sezonun son maçında 1947 Çekirge İdmanyurdu, Yıldırım Ayyıldızspor’u 4-2 mağlup etti. Maça hızlı başlayan yeşil beyazlılar henüz 4. dakikada Abdullah’ın golüyle 1-0 öne geçti. Çekirge İdmanyurdu 7’de bu kez Ersoy’un golüyle durumu 2-0’a getirdi. Ayyıldızspor 22’de Taner ile farkı 1’e indirdi: 1-2. Ancak yeşil beyazlılar 34’te Bakican ve 40’da Emre’nin penaltı golleriyle soyunma odasına 4-1 önde girdi.

BU KEZ OLMADI!

Karşılaşmanın ikinci yarısında Yıldırım Ayyıldızspor bambaşka bir görüntü ortaya koydu. Kırmızı beyazlılar üst üste bulduğu pozisyonlarda kaleci Gökhan’ı geçmeyi başaramazken, kendi kalesinde ise ilk yarının aksine pozisyon vermedi. Ayyıldızspor etkili oyunun meyvesini 60’da Yunus’un şık golüyle alarak skoru 4-2’ye taşıdı. Maçta başka gol olmazken, 70’de 2 takımın ilk maçının tatil olmasına katkı sağlayan Çekirge’den Mehmet’in bu kez kulübe ve tribün ile oynaması kendisine pahalıya patladı ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

SAHA: Atıcılar-1

HAKEMLER: Habibe Yorgun (**), Gülşah Şen (**), İrem Aydın (**)

GOLLER: Dk.4 Abdullah, Dk.7 Ersoy, Dk.34 Bakican, Dk.40 Emre (P) (Çekirge İY), Dk.22 Taner, Dk.60 Yunus (Ayyıldız)

KIRMIZI KART: Dk.70 Mehmet (Çekirge İY)

AYYILDIZSPOR: İlker (**), Semih (*) (Dk.50 Fatih *), Ramazan (*), Eray (**), Fırat (*), Yılmaz (**), Emre (*), Alihan (*), Yunus (**), Taner (**), Samet (*)

1947 ÇEKİRGE İY: Gökhan Köse (**), Bahri (*), Ahmet (**), Gökhan Özdamar (*), Emre (***), Yalçın (**), Abdullah (***), Bakican (***), Mehmet (*), Ersoy (***), Volkan (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X