Celal Bayar anıldı

Türkiye’nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar ölümünün 31. Yıldönümünde doğum yeri olan Gemlik Umurbey Mahallesindeki Anıt Mezarı Başında düzenlenen Devlet Töreni ile anıldı.

Celal Bayar anıldı

CEMAL KIRGIZ

Celal Bayar’ı Anma Töreni’ne Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alparslan, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Karlık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Celal Bayar’ın torunu Burcu Gürsoy katıldı.

 

Anıt Mezarı başındaki törende, Cumhurbaşkanlığı adına çelengi Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alparslan, Başbakanlık ve Valilik Çelengini de Bursa Valisi İzzettin Küçük koydu. Silahlı Kuvvetler Çelengini Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Gemlik Belediyesi çelengini de Belediye Başkanı Refik Yılmaz bıraktı. Celal Bayar’ın torunu Burcu Gürsoy’da dedesinin Anıt Mezarına buket koydu. Celal Bayar’ın yaşamının anlatıldığı törende, bir dakikalık Saygı duruşunda bulunuldu. Burcu Gürsoy taziyeleri kabul ederken, Muharip Gaziler ile birlikte Anıt Mezar başında hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Türkiye’nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın 31. Ölüm yıldönümü anma töreni, davetlilerin ve konukların Celal Bayar Vakfı müzesi ve kütüphanesi ziyareti ile devam etti. Öğlen namazına müteakip de mevlit okutuldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X