Celal Sönmez ve 3 oğlu serbest bırakıldı

Bursa merkezli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve 3 oğlu, savcılıktan salıverildi.

Celal Sönmez ve 3 oğlu serbest bırakıldı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Bursa’da gözaltına alınanların sayısı 152’ye çıktı.

Darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’ye yönelik operasyon sürüyor. 

Gözaltına alınan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput, eski Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, eski İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ile eski Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam ile çoğu iş adamı, eski bürokrat, doktor, mali müşavir ve avukatların da aralarında bulunduğu zanlılar Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanıyor.

Gözaltı sayısı 152’ye ulaşırken, Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin ortak yürüttüğü operasyonda rakamın artabileceği kaydedildi.


CELAL SÖNMEZ VE 3 OĞLU SERBEST BIRAKILDI

Bu arada, soruşturma kapsamında gözaltına alınan Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve 3 oğlu savcılık tarafından serbest bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X