Çelebi Köyü’ne modern konak

Yenişehir’de çıkan bir yangında küle dönen Çelebi Köyü konağı, modern bir kompleks olarak yeniden bölgeye kazandırılıyor. Kaba inşaatı tamamlanan bina kısa sürede hizmete açılacak.

Çelebi Köyü’ne modern konak

Yangında küle dönen Yenişehir Çelebi Köyü konağı yeniden bölgeye kazandırılırken, iki adet kahve, kooperatif binası, berber ve misafirhane, muhtarlık ve sağlık merkezi de olacak. 

Kaba inşaatı biten ve ince işçilikleri başlayan komplekste Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelikle birlikte incilemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, en kısa sürede hizmete alınacağını söyledi. 300 metrekare taban alana sahip 2 katlı konağın kaba inşaatının tamamlandığını ve ince işçiliklerinin başladığını belirten Altepe, “Yapılacak çevre düzenlemesiyle birlikte bölgeye hizmet etmiş olacak. İnşallah en kısa sürede açılışını gerçekleştireceğiz. Katkılarından dolayı Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. 

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise ilçenin bir ihtiyacının daha karşılanması nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Bu tür çalışmaların bölge insanı açısından önemli olduğunu ve Çelebi Köyü’ne yapılan konağın da halkın birçok ihtiyacının karşılanması noktasında aracılık edeceğini vurguladı” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X