Çelebi Mehmet’e ‘Bahar’ geldi!

Yeşil mavililer ilk yarısında oldukça zorlandığı maçta Baharspor’u ikinci devrede ortaya koyduğu güzel futbolla farklı devirerek zirveye kondu.

Çelebi Mehmet’e ‘Bahar’ geldi!

TOLGA ÖZTAŞ

2. Amatör Küme 4. Grup’un iddialı takımlarından Çelebi Mehmetspor 3. hafta maçında Baharspor’u 6-1 gibi farklı bir skorla geçti. Yeşil mavililere rahat galibiyeti getiren golleri 30 ve 49. dakikalarda Mert, 55’te Rıdvan, 57 ve 89’da Mücahit ile 82’de Mahmet attı. Özellikle ilk yarıda iyi oynayan ancak ikinci devrede tel tel dökülen Baharspor’un tek golünü ise 25. dakikada Bilal attı. Bu sonuçla Çelebi Mehmetspor puanını 9 yaparak liderliğe yükselirken, Baharspor ise 3 maç sonunda 0 puanla grubun dibine demir attı.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEMLER: Samet Mutlu (**), Mehmet Tosun (**), Onur Gülter (**)

GOLLER: Dk.25 Bilal (Bahar), Dk.30-49 Mert, Dk.55 Rıdvan, Dk.57-89 Mücahit, Dk.82 Mahmut (Çelebi Mehmet)

ÇELEBİ MEHMETSPOR: Hayrullah (**), Yunus (**), Erkan (**), Maksut (**), Mert (***), Enes (**), Erdi (**), Anılcan (**), Süleyman (**), Harun (*) (Dk.46 Mücahit ***), Rıdvan (***) (Dk.60 Mahmut **)

BAHARSPOR: Berkay (*), Mehmet (*), Talha (*), Enes (*), Muhammed (**), Emre (*), Emin (*), İBrahim (*), Cihan (**), Emrah (*), Bilal (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X