Çelik adaylığını açıkladı

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, Şubat ayında yapılacak genel kurulda yeniden aday olduğunu açıkladı.

Çelik adaylığını açıkladı

SADULLAH ORGAN

Yeni dönemde gerçekleştirmek istedikleri projeleri de anlatan Sezai Çelik, yeni dönemde şehrin fiziki olarak rahat ve uygun bir yerinde projesi ve mimarisiyle örnek teşkil edecek, çiftçilerin araçlarıyla rahatça gelip belgelerini alabileceği, alışverişlerini yapabileceği yeni bir Ziraat Odası binası inşa edeceklerini söyledi. 

PROJELERİ ANLATTI

Yeni hayvan pazarının yapıldığını ve burayı Kasaplar Odası’nın alması taraftarı olduklarını ifade eden Çelik, onların almaması halinde ise İnegöl Ziraat Odası olarak kendilerinin talip olduklarını ifade etti. 

Ayçekirdeği kurutma alanları yapılmasını sağlayacaklarını kaydeden Çelik, “Ankara yolu üzerinde Kulaca ve Alibeyköy mahallelerinin olduğu bölge de çift taraflı günde 16 saat açık kalacak çiftlerimizin tarım ürünlerini satabilecekleri dükkanlar yapılacak. İnegölümüze soyulmuş ve doğranmış patates tesisi kazandıracağız. Delege ve muhtarlarımıza kültür gezileri düzenleyeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X