Çelik alyans dönemi

Altın fiyatlarının son dönemde artması sonucu İstanbullu bir firmanın ürettiği çelik alyanslar, çiftlerden ilgi görmeye başladı.

Çelik alyans dönemi

Firma sahibi Erdal Kaya, altın ve pırlantanın hüküm sürdüğü alyans piyasasında ‘çelik’ ürünlere ilginin beklediklerinden daha fazla olduğunu kaydetti. Çeliği alyans gibi riskli bir pazara sokmaya karar verdiklerinde, çevrelerinden ve piyasada eleştiri aldıklarını dile getiren Kaya, ”Ancak insanlar çelik alyansların ne kadar kullanışlı olduğunu çok kısa bir sürede anladı” dedi. Çeliğin, insan sağlığına en uygun pH değerine sahip metallerden biri olduğuna dikkati çeken Kaya, bu malzemeden yapılan alyansların, özellikle gençler tarafından çok tutulduğunu söyledi.

40 LİRADAN BAŞLIYOR

Ürün portföylerinin her geçen gün arttığını dile getiren Kaya, ”Çiftlerin evlilik yıl dönümlerinde birbirlerine çelik alyans hediye ettiğini görmek bizi mutlu ediyor. Altın sarısı, kırmızı altın ve metalik renklerin yanı sıra yeni siyah renkteki alyanslar da büyük ilgi görüyor” diye konuştu. 

Bursa Kapalıçarşı’da altın takı satışıyla uğraşan Ersan Taş da, altın fiyatlarındaki aşırı yükselişin, evlenecek çiftleri farklı alternatiflere yönelttiğini belirtti. Altın alyans fiyatlarının 200 liradan başladığını söyleyen Taş, ”Özel tasarım alyansların fiyatı 2 bin 500 liraya ulaşabiliyor. Gümüşte ise fiyatlar 40-45 liradan başlayıp 250-300 liraya kadar ulaşıyor. Çelik alyanslarda da fiyatlar 40 liradan başlıyor. Kaliteli bir çelik alyans 200-250’yı buluyor” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X