Çelik: Halkla iç içe siyaset yapıyorum

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik, seçim kampanyasına katılmak için Şanlıurfa’ya giden Bursalı hemşehrilerine teşekkür etti.

Çelik: Halkla iç içe siyaset yapıyorum

Çelik, Olay TV’de Sıcak Gündem programında Mehmet Çatakçı’nın sorularını yanıtladı. Bursa’da uzun yıllar siyaset yaptığını dile getiren Çelik, “Bursa’ya hizmetlerim var. Yaptığım çalışmalar, getirdiğim hizmetler ortada. Bunu geçen dönem farklı yönlere çekenler oldu. Ben buyum. Halkla iç içe siyaset yapıyorum. Ben mi diyorum kalkın Bursa’dan Urfa’ya gelin diye. Bunu niye yanlış yorumluyorlar anlamıyorum. Ben Urfa’dan aday olduğum zaman 400 proje ile halkın karşısına çıktım. Urfalılar buna inandı ve destek verdi. 11. milletvekili çıkardık. Şanlıurfa halkı beni bağrına bastı, yeniden istediler biz de geldik. Hizmete devam dedik ve çalışmalara başladık” dedi.

PKK BASKI VE TEHDİTLERİNİ ARTIRIYOR

Seçimler öncesinde PKK’nın halkın üzerinde büyük baskı ve şantaj oluşturduğunu anlatan Çelik, şöyle devam etti:

“Ama halkın çoğunluğu buna karşı geliyor ama yine de çekinenler var. 1 Kasım’da göreceksiniz çok farklı olacak. Güneydoğu halkı artık istikrar istiyor, güven ve hizmet istiyor. Akan kanların artık durmasını istiyor. Onun için ümit ediyorum ki 1 Kasım’da bunlara cevap verilecektir.”

İnteraktif seçim çalışması yürüten Faruk Çelik, bu konu ile ilgili de şunları söyledi:

“Bu sistemle daha çok vatandaşa ulaşıyoruz. İlçe ve köylere konulan sistem ile canlı sohbetler yapıyoruz. Sorularına cevap veriyorum.  Mitinglerden daha etkileyici ve daha doyurucu oluyor. Katılım çok yüksek. Halk sorununu bire bir ilettiği için çok memnun.”

TANITIM FİLMİ YSK’YA TAŞINDI

Faruk Çelik, seçim için iki tanıtım filmi hazırladıklarını, bunların CHP’li milletvekili adayı tarafından YSK’ya taşındığını da belirterek, “Filmlerden bir tanesinde İstiklal Marşı’mızın bir kıtası Kürtçe, bir kıtası Zazaca, bir kıtası Arapça ve son kıtası Türkçe okunuyordu. Bunu YSK’ya götürdüler. Diğerinde ise terör lanetleniyordu. Bunu da cami minaresi görünüyor diye YSK’ya götürdüler. Ayıp. Bunlar bu felsefe ile yola devam edemezler” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X