Çelik: Kanser hastalarına daha iyi hizmet edeceğim 

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Oktay Çelik, Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi’nden ayrılarak, Özel Ceylan İnternational Hospital’e transfer oldu.

Çelik: Kanser hastalarına daha iyi hizmet edeceğim 

Sağlık alanında Bursa’nın önemli isimlerinden biri olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Oktay Çelik, 2002 yılından itibaren başhekimlik ve başhekim yardımcılığı gibi görevler de üstlendiği Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi’nden ayrılarak, Özel Ceylan İnternational Hospital’e transfer oldu.

Özellikle kanser hastalarının tedavisi için önemli çalışmalara imza atmasıyla adından söz ettiren Oktay Çelik, Onkoloji Hastanesi’nde yılda ortalama 12 bin poliklinik, 500 ameliyat ve bin 500 gastrokopi kolonoskopi yapıyordu. 

HELALLİK İSTEDİ…

3 yıl boyunca üstlendiği başhekimliği görevi boyunca da birçok ilki gerçekleştirmeyi başaran Çelik, Onkoloji Hastanesi’nin sağlık hizmetini yıllık 2 milyon liradan 7 milyon lira seviyesine çıkararak dikkat çekti. Sosyal medya aracılığıyla hellalik isteyen Çelik, “Gelinen noktada kanser hastalarıma daha iyi hizmet vermek için yuvamdan ayrılmak gibi zor bir karar vermek zorunda kaldım. Bu sırada temas ettiğim herkese şahsi haklarımı helal ederken, kamu adına olan haklarım helal değildir. Bilerek veya bilmeyerek hakkına girdiklerimden helallik isterim” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X