Çelikcan AK Parti Yüreğir Teşkilatı İle Yemekte Buluştu

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği yemekli istişare toplantısında ilçe teşkilatı ile bir araya…

Çelikcan AK Parti Yüreğir Teşkilatı İle Yemekte Buluştu

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Yüreğir İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği yemekli istişare toplantısında ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Yemekte konuşan Başkan Çelikcan, “Haziran ayından bu yana yaşananları hepimiz görüyoruz. Türkiye’de istikrara, birliğe dirliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bunu da AK Parti’yi tek başına iktidar yaparak gerçekleştirebiliriz” şeklinde konuştu. 1 Kasım’in çok önemli olduğunu belirten Çelikcan, “Muhalefet üç günü, beş günü düşünemezken, biz 2023’ü, 2071’i hedef gösteren bir partiyiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Başbakanımızın öncülüğünde yeni bir zafere hazırlanıyoruz. Sizlere çok büyük görevler düşüyor. Bizde her zaman olduğumuz gibi teşkilatımızın yanındayız. Kamu yatırımları ilçemizin çehresini değiştirdi. Yine ilçe sınırlarımızda inşası devam eden dev sağlık kampusu yaklaşık 2 yıl sonra hizmete girecek. Bu hizmetler Yüreğirli için, Adanalı için istihdam olacak, iş, aş olacak. Çok çalışacağız zafer kutlayacağız. Yolumuz açık osun” dedi. YENİ : “TÜRKİYE ARTIK İTİBARLI BİR ÜLKE” AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de yaptığı konuşmada, “Bizler aynı gemide, aynı rotada giden insanlarız. Rotamız aynı gemimiz aynı. Çok çalışmamız lazım. 13 yıldır iktidarız. AK Parti’nin Genel Başkanı değişti ama rotası değişmedi. Bir şey daha değişmedi. Rakiplerimizin bize çelme atma sevdası da değişmedi. İçeride ve dışarıda pek çok rakibimiz var. Hastane kapılarında vatandaşların rehin kaldığını, halkın seçtiklerinin bir kağıt parçası, bir muhtıra ile iktidardan gittiğini, IMF kapılarında beklenen günleri unutmadık. Hamdolsun artık Türkiye bunları geride bıraktı. Artık IMF’ye borç verecek konumdayız. Şimdi ise kendi savaş gemisini, helikopterini, tankını, insansız hava aracını yapan güçlü ve itibarlı bir ülkeyiz. Sizlerin gayreti ve desteği ile bu noktalardayız. Bundan sonra da hizmetlerimiz devam edecektir” şeklinde konuştu. AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av. Ahmet Çözer ise, “Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara karşı dik durarak en güzel cevap verilecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X