Celil Çolak: Nilüferliler gerçeği görmeye başladı

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, 1 Kasım seçimlerinde tüm gün boyunca sandık başında görevlerini yerine getiren sandık müşahitlerine, özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etmek için bir yemek organize etti.

Celil Çolak: Nilüferliler gerçeği görmeye başladı

1 Kasım’daki çalışmalarından dolayı tüm sandık görevlilerine teşekkür eden Başkan Celil Çolak, “7 Haziran ve sonrasında ülkemiz üzerinde planlar yapanların tüm oyunları 1 Kasım’da milletimizin iradesiyle bozulmuş oldu. AK Parti’nin oyunun azalması karşısında avuçlarını ovuşturanlar yine derin bir yenilgiye uğramaktan kurtulamadı” şeklinde konuştu.

1 Kasım seçimlerinde Nilüfer’de AK Parti’nin oyunun yüzde 7 oranında arttığını da hatırlatan  Çolak, “Nilüfer’de oyumuzu yüzde 7 oranın artırarak 39,2 seviyesine getirdik. Nilüferli vatandaşlarımız da artık gerçeği görmeye başladılar. Biz bu sonuçların yerel iktidarın ayak sesleri olduğuna inanıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X