Cem gibi Davran

Genç oyuncuların genelini asık yüzlü bulduğunu belirten Cem Davran, gülmenin özgürlüğün başlangıcı olduğunu söyledi ve herkesi kendisi gibi tebessüm etmeye çağırdı.

Cem gibi Davran

BU DURUMU DERİNLİK ZANNEDİYORLAR

Cem Davran, katıldığı bir radyo programında genç oyuncular üzerindeki ilginç tespitlerini açıkladı. Gençleri asık suratlı gördüğünü belirten Davran, “Oyuncularda genel bir asık suratlı hava görüyorum. Rolüne de çalışırken genç oyuncular, sessiz, asık suratlı ve birilerine özenir gibiler. Bunu derinlik zannediyorlar. Rolün gerekiyorsa yaparsın ve bitince dışarıda asık suratlı olmaya gerek yok” dedi. 

ASIK SURATLILIK İYİ OYUNCULUK DEĞİLDİR

Oyuncuların canlandırdıkları karakterleri özel hayatlarına taşımamalarını tavsiye eden Cem Davran, “Mesela filmde beni izleyenler asık suratlı görebilirler ama dışarı çıktığımda buna gerek yok. Gençler arasında bu yaygınlaşmış, birileri akıllarına sokmuş bunu. Oyunculuk tam tersi güler yüzlü bir şeydir’ dedi. Davran sözlerini; ‘Bu işin efsaneleri der ki, oyunculuk sinema ve tiyatroda özgürlük gülmekle başlar. Asık suratlılık iyi oyunculuk demek değildir” diye sürdürdü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X