Cem Sultan fırtına gibi!

İstanbul Bahçelievler Özel Anka Koleji’ni 1-0 mağlup eden Bursa ekibi bugün Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi ile grup finalinde karşılaşacak.

Cem Sultan fırtına gibi!

Antalya’da devam eden Liseler Futbol Türkiye Şampiyonası finallerinde Bursa’yı temsil eden, Bursaspor’un pilot okulu Cem Sultan İmam Hatip Lisesi rakip tanımıyor. 

A Grubu’ndaki ilk maçında normal süresi golsüz sona eren karşılaşmada Gençlerbirliği altyapısını oluşturan Ankara Çankaya Bahçelievler Deneme Anadolu Lisesi’ni penaltı atışları sonucu 4-3 mağlup eden Cem Sultan dün de İstanbul Bahçelievler Özel Anka Koleji ile karşılaştı.

 

SIRA TRABZON’DA

Temsilcimiz, 60. dakikada Bünyamin’in attığı golle Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir altyapısında oynayan futbolculardan kurulu rakibini 1-0 yenerek ilk iki yolunda büyük avantaj elde etti. 

Cem Sultan, bugün saat 13.30’da Trabzonspor altyapısını oluşturan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi ile grup finalinde karşılaşacak. Gruplarında ilk ikiye giren takımlar perşembe ve cuma günü Türkiye Şampiyonluğu için karşılaşacak. Cem Sultan’ın antrenörlüğünü Bursaspor U19 takımı sorumlusu Harun Şen yapıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X