Cem türünün tek örneği

Anatolium AVM’nin iki adet otomobil çekilişinin sunuculuğunu yapan komedyen Yavuz Seçkin, meslektaşı Cem Yılmaz’dan övgüyle söz etti.

Cem türünün tek örneği

Rıdvan Demir

İki adet Jeep Renegade otomobil çekilişinin sunuculuğunu üstlenen Yavuz Seçkin, programdan önce soruları yanıtladı. Özellikle meslektaşı Cem Yılmaz’ı yere göğe sığdıramayan Yavuz Seçkin, sanılanın aksine Yılmaz’ın sinemada başarılı olduğunu söyledi. Türkiye’de 1 milyon barajını aşan filmin zaten başarılı sayıldığını anlatan Seçkin, ‘Cem Yılmaz’ın kotayı yükseltmesi bu düşünceye sebep olmuş olabilir. Cem Yılmaz çok iyi bir komedyen. Onun için ‘türünün tek örneği’ diyebiliriz’ dedi.

 

KOMEDYENLERİN EGOLARI VAR

Önümüzdeki günlerde hikayesi kendisine ait ‘Yıldızlar da Kayar’ adlı bir filmin çekimlerine başlayacağını belirten Yavuz Seçkin, ‘Gişeyle ilgili bir beklentim veya korkum yok. Bizim amacımız film yapalım, herkes gelsin gülsün eğlensin şeklinde’ diye konuştu. Seçkin, ‘Türkiye’deki komedyenler aynı projede buluşabilir mi?’ sorusuna ise, ‘Öyle bir şey olamaz. Komedyenlerin kendilerine has egoları var. Bu sebepten bir araya geldiklerinde egoları uyuşmayabilir’ şeklinde yanıt erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X