‘Cem Yılmaz Nasreddin Hoca gibi’

İftarlık Gazoz filminde Cem Yılmaz’la oynayan Sümer Ezgü, Olay TV’de konuk olduğu ‘Türkü Diyenler’ programı öncesi ünlü komedyene övgü yağdırdı.

‘Cem Yılmaz Nasreddin Hoca gibi’

OYNAMAK ÇOK KEYİFLİ

Türkülerin güçlü sesi Sümer Ezgü, canlı yayın ‘Türkü Diyenler’den önce Olay Çekirge’ye konuştu. Yönetmen Yüksel Aksu’nun ‘İftarlık Gazoz’ filminde konuk oyuncu olarak Cem Yılmaz’la kamera karşısına geçen Ezgü, ünlü komedyene övgüler yağdırdı. Ezgü, ‘Cem Yılmaz piyasadaki en düzgün adam. Bence zamane Nasreddin Hoca. Esprilerinde verdiği mesajları iyi okumak gerekir’ dedi.

BANA TÜRKÜCÜ DEMEYİN

Son çıkardığı ‘Gerçek Ankara Türküleri’ albümüyle ‘pornografik müzik’ olarak adlandırdığı Ankaralı türkücülere meydan okuyan Sümer Ezgü, artık ‘türkücü’ unvanıyla anılmak istemiyor. Bu kavramın son yıllarda anlamının değiştirildiğini düşünen Ezgü, ‘Son dönemde arabesk ve fantezi sanatçılarına türkücü deniyor. Oysa ben kendimi müzik adamı olarak görüyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X