Cem Yılmaz ne yârdan vazgeçiyor ne serden!

Seranay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın Atina’da görüntülenmesinden ardından Defne Samyeli’den aldatıldığını dair açıklamalar gelmiş ve basın mensuplarından özür dilemişti.

Cem Yılmaz ne yârdan vazgeçiyor ne serden!

Yaşanan olaylar sonrası Defne Samyeli Cem Yılmaz’ı Instagramdan takipten çıkardı fakat Cem Yılmaz’ın hala ‘delirmişler’ yorumu ile ikilinin keyifli anlarını ve ayrılık iddialarını yalanladığı videoyu kaldırmadı.

Hem Sereney Sarıkaya ile yeni bir aşka yelken açıp hem de daha önce Defne Samyeli ile haklarında çıkan ayrılık haberlerini yalanlamak amacıyla koyduğu videoyu kaldırmayan ünlü komedyen “ne yârdan vazgeçiyor ne serden” sözünü akıllara getirdi. (Magazinburadanet)

View this post on Instagram

CEM YILMAZ NE YARDAN NE SERDEN GEÇİYOR! . . Seranay Sarıkaya ile Cem Yılmaz’ın Atina’da görüntülenmesinden ardından Defne Samyeli’den aldatıldığını dair açıklamalar gelmiş ve basın mensuplarından özür dilemişti. . . Yaşanan olaylar sonrası Defne Samyeli Cem Yılmaz’ı Instagramdan takipten çıkardı fakat Cem Yılmaz’ın hala ‘delirmişler’ yorumu ile ikilinin keyifli anlarını ve ayrılık iddialarını yalanladığı videoyu kaldırmadı. . . Hem Sereney Sarıkaya ile yeni bir aşka yelken açıp hem de daha önce Defne Samyeli ile haklarında çıkan ayrılık haberlerini yalanlamak amacıyla koyduğu videoyu kaldırmayan ünlü komedyen “ne yârdan vazgeçiyor ne serden” sözünü akıllara getirdi. . . #magazin #magazingündemi #magazinhaberleri #magazinburadanet #cemyılmaz #cemyilmaz #serenaysarikaya #serenaysarıkaya #defnesamyeli

A post shared by Magazin Burada (@magazinburadanet) on

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X