Cem`in kaderi bu

Cem Yılmaz`ın son filmi `Pek Yakında`yla ilgili eleştirilere ateş püsküren Zafer Algöz, ünlü komedyenin başına her yeni işinde bunların geldiğini söyledi.

Cem`in kaderi bu
İDDİALAR SAÇMA VE KOMİK
 
Önce filmde sigaraya özendirdiği gerekçesiyle mahkemeye verilen ardından senaryonun çalıntı olduğu iddia edilen Cem Yılmaz’a rol arkadaşı Zafer Algöz sahip çıktı. Bursalı oyuncu, ‘Pek Yakında kötü bir filmse iyisi hangisi? Filmin gençleri sigaraya özendirdiğine söyleniyor. Neticede bu bir sinema filmi ve hayal mahsulü. Sinema olduğunu unutarak yapılanı gerçekmiş gibi düşünmek, saçma geliyor’ dedi.
 
YABANCILAR DEĞER VERİYOR
 
Senaryonun çalındığı olduğu iddiasını da değerlendiren Zafer Algöz, ‘Cem’in filmlerinin kaderi bu. Ne zaman yeni bir film yapsa, senaryonun çalıntı olduğunu iddia ediyorlar’ dedi. Öte yandan Cem Yılmaz filmlerinin yurtdışında daha çok değer gördüğünü itiraf eden Algöz, ‘Geçen hafta Fransa’daydık. Film bittikten sonra ayakta alkışladılar. İnsanların vicdanlı olmasını rica ediyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X