‘Cem’in kafası saat gibidir’

G.O.R.A. filmindeki ‘Bir cisim yaklaşıyor’ repliğiyle Türkiye’nin tanıdığı Bursalı oyuncu Muhittin Korkmaz, ‘hayatının şansı’ olarak nitelediği Cem Yılmaz’ı yere göğe sığdıramıyor.

‘Cem’in kafası saat gibidir’

YETENEKLERİNİ İYİ BİLİR

Bursa Devlet Tiyatrosu’na yıllarca hizmet verdikten sonra ‘G.O.R.A.’ filminden itibaren Cem Yılmaz’la çalışan Muhittin Korkmaz, Olay Çekirge’ye konuştu. ‘Bir cisim yaklaşıyor’ repliğiyle tanınan, ardından ‘A.R.OG’, ‘Yahşi Batı’, ‘Pek Yakında’ filmlerinde Yılmaz’la oynayan Korkmaz, ‘Herkes Cem Yılmaz’ın neden hep aynı isimlerle çalıştığını merak eder. Ozan Güven, Zafer Algöz ve Özkan Uğur’u o kadar iyi tanır ki, senaryoyu yazarken yeteneklerini dikkate alır. Kafası saat gibi çalışır’ dedi.

ŞAHAN ÜNLÜ İSİM OYNATMAZ

Öte yandan kendisi gibi oyuncu olan oğlu Cem Korkmaz’ın dördüncü bölümünde rol aldığı ‘Recep İvedik’ filmlerini beğenmediğini söyleyen Muhittin Korkmaz, Şahan Gökbakar’ın iyi bir oyuncu olmakla birlikte ticari düşündüğünü savundu. Korkmaz, ‘Seride oğlum da oynamış olmasına rağmen filmlerde dikkatimi çekecek birşey bulamıyorum. Ayrıca Şahan’ın filmlerinde yıldız isim göremezsiniz. Çünkü ünlü oynatmak maliyet demektir’ diye konuştu.

Muhittin Korkmaz, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X