Çemtaş’ın gururu

Antalya’da gerçekleştirilen Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda 100 takım içinden sıyrılan Bursa ekibi, zirvenin sahibi oldu.

Çemtaş’ın gururu

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda ÇEMTAŞ fırtınası esti. Antalya Kemer’de gerçekleştirilen organizasyonda tüm rakiplerini geride bırakan Bursa ekibi şampiyonluk kürsüsüne çıkmayı başardı. 100 erkek, 11 kadın ekibinin mücadele ettiği şampiyonada adeta rakip tanımayan Çemtaş, erkeklerde zirvenin sahibi oldu.

YİNE BAŞARDI

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen organizasyonda başarılarına bir yenisini daha ekleyen Bursa ekibi, Bursa’nın gururu oldu. Geçtiğimiz yıllarda da Türkiye Şampiyonası’nda kürsüye çıkmayı başaran Çemtaş, müzesine bir kupa daha götürürken, Bursa ekibinin ardından Düzce’den Divapen ikinci, Ankara Enerji Bakanlığı ise üçüncülük kürsüsüne çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X