Cenazede selfie çeken kadına kızmıştı, şimdi de takipçisine ayar verdi

Hakan Altun’un babasının cenazesinde selfie çekmeye çalışan kadının telefonunu alan Reyhan Karaca’ya takipçisi kızınca, ünlü şarkıcı takipçisine de ayar verdi.

Cenazede selfie çeken kadına kızmıştı, şimdi de takipçisine ayar verdi

Reyhan Karaca, Hakan Altun’un babası Hasan Altun’un cenazesinde şarkıcı selfie çekmeye çalışan kadına gösterdiği tepkiyle haber olmuştu. Karaca bu haberle ilgili yapılan ve saygı sınırlarını aşan bir yorumu takipçileriyle paylaştı.

 

ÇOK SAYIDA ELEŞTİRİ ALDI

 

Ünlü isimlerin cenaze törenlerine katılan ve bundaki tek amacı onlarla selfie çektirmek olan insanlardan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Reyhan Karaca, katıldığı cenaze törenine bu amaçla gelmiş bir kadının cep telefonuna el koyduğunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Yaptığı paylaşım sonrası ünlü isimlerden çok sayıda destek mesajı alan Reyhan Karaca aynı zamanda şaşırtıcı bir eleştiri de aldı.

 

“REYHAN KENDİSİNE YAKIŞAN ARTİSTLİĞİ YAPMIŞ”

 

Bir takipçisi tarafından ”Bak şimdi, ünlü bunlar! Herhangi bir vasfı olmayan sadece medya aracılığıyla popüler olmuş ve halkın kazancıyla geçimini sağlayan tipler. Halkın onları gördüğünde fotoğraf çekilmesi kadar doğal bir şey yok! Halk niçin bunun akrabasına ağlasın ki? Görmüş selfie çekilmiş, Reyhan da kendisine yakışan artistliği yapmış gündem olmak için! Popülerliğinin devamı için fırsat çıkaranlara bir şey yok ama ünlü görmüş masum halk olunca auuv! Hadi len orada riyakârlar!” sözleriyle eleştirildi.

 

REYHAN KARACA: BU ZAVALLININ YAZDIĞINI OKUYUN

 

Reyhan Karaca kendisine yöneltilen bu suçlamalardan dolayı duyduğu rahatsızlığı ”Bu zavallının yazdığını okuyun…Sonra bir daha okuyun… Sonra bu sıfatsızlar yüzünden sinirini bozma deyin… Bunlar eğitilmez, eğitilemez…” sözleriyle dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X