Cengiz Göllü için salona

Bu yıl 3.’sü düzenlenen uluslararası organizasyonda heyecan başlıyor. Bursa Büyükşehir Belediyespor’un düzenlediği dev turnuvaya Proton Saratov, Azerrail Bakü, Maritza Plovdiv ve Olimpiakos katılıyor… İlk maç bugün 15.30’da…

Cengiz Göllü için salona

TOLGA ÖZTAŞ

Büyükşehir Belediyespor’un, efsane voleybolcu merhum Cengiz Göllü adına bu yıl 3.’sünü düzenlediği ‘Uluslararası Voleybol Turnuvası’nın tanıtım toplantısı yapıldı…

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanvekili İlhan Satık, Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın, Şube Koordinatörü Ersin Yılmaz, organizasyonda mücadele edecek kulüplerin antrenör ve kaptanlarının katıldığı tanıtım toplantısında bugün saat 15.30’da başlayacak anlamlı turnuvayla ilgili bilgi verildi.

KATKI SAĞLAYACAK

Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacaklarını ve sporseverleri Cengiz Göllü Spor Salonu’na beklediklerini söylerken, Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın da Voleybolun nabzının Bursa’da atacağını belirtti. Aydın, ‘Bursa güzel bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Bu tür organizasyonların şehrimize mutlaka katkısı olacaktır’ dedi.

HER HAFTA ORGANİZASYON

Bursa’da hemen hemen her hafta bir organizasyon yapıldığını ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de, ‘Bu turnuva Cengiz Göllü ağabeyimiz hayattayken yapılmaya başlandı. Böyle isimlerin yaşarken değerini bilmek çok önemli. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye çok teşekkür etmek gerekiyor’ diye konuştu. Turnuva hakkında bilgilendirme yapan Büyükşehir Belediyespor Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz da, ‘Ülkelerinde şampiyon olmuş, şampiyonlar liginde mücadele edecek takımlarla bu turnuvayı düzenliyoruz’ şeklinde konuştu.

TURNUVA PROGRAMI

5 EKİM ÇARŞAMBA:

15.30 Proton Saratov-Maritza Plovdiv

18.00 Azerrail Bakü-Bursa Büyükşehir

6 EKİM PERŞEMBE:

15.30 Proton Saratov-Azerrail Bakü

18.00 Olimpiakos-Bursa Büyükşehir

7 EKİM CUMA

15.30 Maritza Plovdiv-Azerrail Bakü

18.00 Olimpiakos-Proton Saratov

8 EKİM CUMARTESİ

15.30 Proton Saratov-Olimpiakos

18.00 Bursa Büyükşehir-Proton Saratov

9 EKİM PAZAR

15.30 Azerrail Bakü-Olimpiakos

18.00 Bursa Büyükşehir-Maritza Plovdiv

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X