Cengiz Göllü Kadınlar Voleybol Turnuvası’nda şampiyon Olympiakos

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen Uluslararası Cengiz Göllü Kadınlar Voleybol Turnuvası’nın son maçında Bulgar ekibi Maritza Plovdiv, Bursa ekibini 3-1 yendi. Tek devreli lig usulüne göre oynanan ve 5 gündün süren turnuvanın şampi

Cengiz Göllü Kadınlar Voleybol Turnuvası’nda şampiyon Olympiakos

Bursa Büyükşehir Belediyespor’un ikinciliği elde ettiği turnuvada üçüncülük kupasını Bulgar ekibi Maritza Plovdiv aldı.

 

Turnuvada yer alan antrenörlerin yaptığı değerlendirme sonucu en iyi libero Azeryol Bakü’den Mamadova, en iyi hücumcu Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan Gomez, en iyi pasör aynı takımdan Özge Kırdar, en iyi blokçu Maritza Plovdiv’den Dimitrova, en iyi orta oyuncu Proton Saratov’dan Giota olurken, turnuvanın en değerli oyuncusu ödülünü ise Olympiakos’tan Hippe aldı.

 

Dereceye giren takımlara kupaları, en iyiler arasında yer alan oyunculara da plaketleri törenle verildi.

Salon: Cengiz Göllü

 

Hakemler: Ali İhsan Gözü, Onur Tuncel

 

Bursa Büyükşehir Belediyespor: Yaren Hatipoğlu, Fatma Yıldırım, İpek Soroğlu, Özge Kırdar, Nikolic, Milos (Aylin Sarıoğlu, Ceren Cihan, İkbal Albayrak, Nuran İnce, Merve Tanıl)

 

Maritza Plovdiv: Dimova, Celsjar, Tenava, Grigorova, Chausheva, Tsvettanov (Monova, Todorova, Dimitrova, Kovevheva, Dancheva)

 

Setler: 24-26, 22-25, 25-18, 18-25

 

Süre: 101 dakika (27, 27, 25, 22)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X