Cengiz Göllü’ye bekleriz

4. Uluslararası Cengiz Göllü Bursa Cup’a 5 takım katılacak… Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili İlhan Satık, ‘Bu turnuvalar şehrin tanıtımı anlamında değer katmakta’ diyerek kulüplere başarı diledi.

Cengiz Göllü’ye bekleriz

ERKAN SAĞLIK

4’üncü Uluslararası Cengiz Göllü Bursa Cup’ın tanıtım toplantısı dün yapıldı. Ramada Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya Bursa Büyükşehir Belediyespor, Nilüfer Belediyespor, Maritza Plovdiv VC, Proton Saratov ve Seramiksan kulüplerinin temsilcileri katıldı. 5 takımın katılımıyla 5 gün sürecek olan turnuva Cengiz Göllü Spor Salonu’nda yapılacak. Büyükşehir Belediyespor Başkanvekili İlhan Satık, takımlara başarılar dilerken, Balkan Kupası’nı kazanan İnegöl Belediyespor’u da kutladı.

Değer katıyor

‘Ağabeyimiz Cengiz Göllü hocamızı rahmetle anıyoruz, ruhu şaad olsun’ diyen Satık, şöyle devam etti: ‘Bu turnuvalar şehrin tanıtımı anlamında değer katmakta. Bursa bir spor kenti. O yüzden bu turnuvalar çalışmalarımıza değer katıyor, gösterilen ilgiden ötürü teşekkür ediyoruz. Önümüzde lig başlıyor, lige de aynı zamanda iyi bir hazırlık olacak. Bu organizasyonun Bursa’ya hayırlar getirmesini diliyorum’ dedi.

Lig 18 Ekim’de başlıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ersin Yılmaz da, Bursa’nın voleybolda ivme kazandığını söyledi. ‘Voleybolda potansiyeli olan bir şehir olduk’ diyen Yılmaz, ’18 Ekim’de Sultanlar Ligi başlayacak. Bunun için önemli hazırlık turnuvalarından bir tanesi de Bursa’da gerçekleşecek. Ligimiz, dünyanın en sert liglerinden bir tanesi. İnegöl Belediyespor’u kutluyorum. 2 gün önce U23’te kızlarımız da dünya şampiyonu oldu, o da bizleri mutlu etti’ diye konuştu.

 

Turnuvanın fikstürü:

BUGÜN

15.30   VC Maritza Plovdiv-Bursa BBSK

18.00   Proton Saratov-Nilüfer Belediye

YARIN

15.30   Proton Saratov-VC Maritza Plovdiv

18.00   Seramiksan SK -BBursa BBSK

22 Eylül Cuma

15.30   Seramiksan Sk-Proton Saratov

18.00   Nilüfer Belediye-VC Maritza Plovdiv

23 Eylül Cumartesi

15.30   Nilüfer Belediye-Seramiksan SK

18.00   Bursa BBSK-Proton Saratov

24 Eylül Pazar

15.30   VC Maritza Plovdiv-Seramiksan SK

18.00   Bursa BBSK-Nilüfer Belediyespor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X