Cennet koy için karar verildi

Muğla’daki Sarsala koyunda yapılacak tesisler için yapılan ihalenin iptali amacıyla açılan davada yürütmenin durdurulmasına karar verildi.

Cennet koy için karar verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesine bağlı Sarsala mevkisindeki koyda yapılacak tesislerin 29 yıllığına kiralanması için Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü’nin açtığı ihaleye karşı mahkemeye gitti. 

Muğla 2. İdare Mahkemesi’nin, “yürütmeyi durdurma” kararı verdiği öğrenildi.  Belediyeden yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

“Geçtiğimiz günlerde Muğla Büyükşehir Belediyesinin yaptığı başvuru ile Taşyaka mevkisinde ve dün açıklanan karar ile Göbün mevkisinde yapılacak tesislerin ihalesinin yürütmesi durdurulmuştu.

İl Özel İdaresine tanınan hakların Muğla Büyükşehir Belediyesine geçtiği, Orman İşletme Müdürlüğünce ihaleye çıkılamayacağı gerekçesiyle iptal ve yürütmenin durdurulmasını istemiştik. Gündemde olan Akbük koyu için de iptal başvurusu yapıldı, karar beklenmektedir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X