Cephanelik Tesislerine Mescit

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine İzmit Belediyesi tarafından Cephanelik tesislerinde yapımı devam eden mescitte sona gelindi. Cephanelik mesi…

Cephanelik Tesislerine Mescit

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine İzmit Belediyesi tarafından Cephanelik tesislerinde yapımı devam eden mescitte sona gelindi. Cephanelik mesire alanında yapılan mescitte İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan incelemelerde bulundu. İlgililerden çalışma hakkında bilgi alan Başkan Doğan, “Kuş sesleri, eşsiz doğası ile Cephanelik mesire alanı Sekapark, Ekopark ve Gölkay’dan sonra vatandaşlardan yoğun şekilde ilgi görüyor. Yürüme mesafesindeki bölgeye gelen vatandaşlardan mescit konusunda böyle bir talep gelince hemen harekete geçtik. İçinde tuvaleti, şadırvanı bulunan erkek ve bayanlara hitap eden mescit yapımı büyük bir hızla devam ediyor. Yapı tamamen bölgenin dokusuna uygun şekilde yapılıyor. Çok yakında halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X