Çepni: “Çalışmalarımız dünyaya örnek olacak”

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nden gelen heyeti ağırladı.

Çepni: “Çalışmalarımız dünyaya örnek olacak”

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Koruma Müdürü Johannes H. Van Gemund, Birleşmiş Milletler Mülteci Örgütü İstanbul Saha Ofis Müdürü Elif Selen Ay, Uluslararası Ortadoğu Barış Araştırmaları Merkezi (IMPR-Humanitarian) Başkanı Prof. Dr. Veysel Ayhan, heyet üyesi Yüksel Yeni, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni’den konseyin çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç ile Bursa Kent Konseyi Genel Sekreter Vekili Murat Başlar’ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Başkan Çepni, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destek ve katkılarıyla iyi bir kurumsal yapı oluşturduklarını söyledi. 

Ayda ortalama 250 faaliyet gerçekleştirdiklerini ifade eden Çepni, “Şehrin yönetimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bursa Kent Konseyi bir çatı kuruluşudur. 17 ilçeyi kapsayan, herkese hitap eden, tüm dinamikleri kapsayan bir yapıdır. 4 Meclis, 30 çalışma gurubu ile Türkiye’nin en büyük kent konseyi konumundayız. Çalışmalarımız Dünya’ya örnek olacak” dedi. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Koruma Müdürü Johannes H. Van Gemund, Bursa Kent Konseyi yapısına ve gerçekleştirdiği faaliyetlere hayran kaldıklarını ifade etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X