Çepni Gürsu Kent Konseyi’ni ağırladı

Gürsu Kent Konseyi Başkanı Osman Altaş ve yürütme kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ile bir araya geldi.

Çepni Gürsu Kent Konseyi’ni ağırladı

Bursa Kent Konseyi ofislerinde gerçekleşen ziyarette Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin ve Bursa Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Lütfi Taşcı hazır bulundu. 

Bursalıların kent konseyi kavramına sahip çıktıklarını ve bundan mutluluk duyduklarını söyleyen Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, ilçelerde de kent konseylerinin güçlenmesinin olumlu gelişme olduğunu belirtti Bursa Kent Konseyi çalışmalarına toplumun her kesiminin katıldığını işaret eden Çepni, “Devlet kurumlarından belediyelere, partilerden sivil toplum kuruluşlarına kadar birçok yapının buluştuğu ortam, sadece kent konseyleridir. Gürsu Kent Konseyi’nin iyi çalışması için Bursa Kent Konseyi her türlü katkı verecektir” dedi.

Gürsu Kent Konseyi Başkanı Osman Altaş, Hasan Çepni’ye başarılar dilerken Bursa Kent Konseyi’nin gücünü her zaman arkalarında hissettiklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X