Çepni güven tazeledi

Bursa Kent Konseyi’nin 4. Genel Kurulu’nda mevcut başkan Hasan Çepni, oybirliğiyle tekrar başkanlığa seçildi.

Çepni güven tazeledi

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Uludağ Salonu’nda yoğun katılımla yapılan 4. Olağan Genel Kurul da yeniden başkan olan Hasan Çepni, “Bir çatı kuruluşu olan Bursa Kent Konseyi 17 ilçeyi kapsayan, herkese hitap eden, tüm dinamikleri kapsayan bir kuruluştur. 4 Meclis, 30 çalışma gurubu ile Türkiye’nin en büyük kent konseyi konumundaki Bursa Kent Konseyi, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe’nin destekleriyle senede 2500 faaliyet yapabilecek konuma gelmiştir Bursa Kent Konseyi, son 6 aydaki performansıyla aylık 250 programa ev sahipliği yapmıştır. Bu süreçte destek veren yürütme kuruluna, meclislere ve çalışma gruplarına teşekkür ediyorum” dedi. 

Daha sonra yürütme kurulu asil ve yedek üyeleri de yapılan açık oylamayla belirlendi. Bursa Kent Konseyi’nin yürütme kurulu şu isimlerden oluştu; 

“Ali Haydar Ademoğlu, Ali Kamil Goral, Cemil Tekin, Hasan Özyıldırım, Hasan Vanlıoğlu, M. Lütfi Taşçı, Mecbure Altun, Mehmet Mekikçi, Mustafa Dursun, Rıdvan Çiçek, Serap Özbay, Şuayip Toprak, M. Necati Şahin, Servet Yeğit, Şerif Akgün, Hızır Ofluoğlu, Hatice Temel, Mutlu Çınar, Musa Yılmaz, Erkan Öncel, Fehmi Yıldız, Prof. Dr. Şule Altun, Gülay Ünal, Bilal Şengüloğlu”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X