Çepni: “Kapımız herkese açık”

Kestel Kent Konseyi Başkanı Murat Ay ve yürütme kurulu üyeleri, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çepni: “Kapımız herkese açık”

Bursa Kent Konseyi’nin şehrin yerel parlamentosu olduğunu ve 17 ilçeden temsilcilerin yer aldığını söyleyen Çepni, Kent Konseyi’nin tüm Bursa’yı temsil ettiğini ifade etti. Bursa’ya sosyokültürel ve ekonomik alanda daha fazla hizmet etmek istediklerini anlatan Çepni, “Kentlilik bilinci projesi ile Bursalı olmayı anlatacağız. Dezavantajlı grupların hayatını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarımız olacak. Sürdürülebilir kalkınma ile ekonomik alanda şehrimize hizmet etmek istiyoruz. Bursa için fikri ve projesi olan herkese kapımız açık” dedi.

Bursa Kent Konseyi olarak ilçelere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Çepni, “Tüm ilçelerimizle olan iletişimimiz gün geçtikçe artacak ve güçlenerek devam edecek. İlçeleri ilgilendiren önemli konuları işbirliği içerisinde Bursa’nın gündemine taşıyacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X