Cerrah doğalgazla buluşuyor

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenice Mahallesi’nin ardından Cerrah Mahallesi’nin de doğalgaz ile buluşacağını söyledi.

Cerrah doğalgazla buluşuyor

 

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret eden İngaz Genel Müdürü Faruk Coşkun, 2016 yatırım programı hakkında bilgi verdi. Yeniceköy Mahallesi’nde doğalgaz yatırımlarının devam ettiğini belirten Coşkun, Yeniceköy Mahallesi’nin birçok noktasında vatandaşların artık ısınma ihtiyaçlarını doğalgaz ile karşıladığını kaydetti. Yatırım programı hakkında bilgi aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, “Doğalgaz kullanımı kolay, çevreyi kirletmeyen ve komple değerlendirildiğinde ise ucuz, temiz ve konforlu bir yakıttır. Doğalgazı şehrin dört bir köşesine ulaştırma çabamız devam ediyor” dedi.

2004 yılında 2 bin 490 olan doğalgaz abone sayısının bugün ilçede 55 bin 44 olduğunu belirten Aktaş, “Yapılacak çalışmaların ardından 2017 gibi Cerrah Mahallemiz’de de doğalgaz kullanımının başlayacağı müjdesini de vermiş olalım” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X