Çetin Altan’a hüzünlü veda

Hayatını kaybeden gazeteci yazar Çetin Altan için, Milliyet Gazetesi önünde tören yapıldı. Törene katılan Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila konuşma yaptı.

Çetin Altan’a hüzünlü veda

Usta gazeteci Çetin Altan, tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. Naaşı son veda için 19 yıl çalıştığı Milliyet Gazetesi’ne getirilen Çetin Altan için gazete önünde bir tören düzenlendi. Altan’ın cenazesi Teşvikiye Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından  Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi.

Milliyet Gazetesi önünde yapılan törende konuşan Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila, “Acımız çok büyük. Türk basınının büyük ustalarından birini kaybettik. Çetin Altan’ın en büyük özelliği filozof olmasıydı. Düşünce ve fikir ustasıydı” dedi.

Törene Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, Çetin Altan’ın oğulları Ahmet Altan, Mehmet Altan, kızı Zeynep Bakan, torunu Sanem Altan ve Kerem Altan ile medya dünyasının önemli isimleri katılırken,  Zeynep Bakan’ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Altan, dün sabah saat 11.05 itibarıyla zatürreye bağlı solunum yetmezliği ve septik şok nedeniyle hayatını kaybetmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X