‘Çetin bir sürece girildi Türkiye sağlam durmalı’

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, ekonomik olarak tüm dünyada çok çetin bir sürece girildiğini ve Türkiye’nin sağlam durması gerektiğini söyledi.

‘Çetin bir sürece girildi Türkiye sağlam durmalı’

Özellikle 2017 ve 2018 yıllarının dünya için çok zor olacağının altını çizen Alkin, bu süreçte Türkiye’nin kadınların gücüne her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyacağını vurguladı. 

Alkin konuşmasında şunları kaydetti: 

“Kadınlarımızın Türkiye ekonomisine yeni bir bakış açısı kazandırması gerekiyor. Ekonomimizi daha ileriye taşıyacak, bizi orta gelir eşiğinden kurtaracak olan kadınlarımızdır. Çünkü kadınlar vasatlıktan hoşlanmaz. Sürekli bir arayış halindedirler ve bu işi nasıl daha ileriye götürebilirim diye düşünürler. Kadınların ekonomide üstleneceği rol, Türkiye’yi daha fazla çalıştırmak ve ülkemizin büyüme hedeflerine ulaşması yolunda önünün açılması adına büyük önem taşıyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X