Çevre temizliğine modern imza

Büyükşehir Belediyesi, Bursa caddelerini modern araçlarla temizliyor.

Çevre temizliğine modern imza

Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılan modern araçlar, şehrin gün boyu temiz kalmasına destek sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Kent Estetiği Şube Müdürlüğü’nde özel eğitim verilen temizlik ekipleri tarafından kullanılan modern araçlar, temizlik ekiplerinin çalışmalarını da destekliyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin ekipmanlarına kısa süre önce dahil olan 10 süpürme makinesini kullanan ekipler, Bursa’nın merkezi yerleri ve ana arterlerini titizlikle temizliyor. Heykel, Cumhuriyet Caddesi, Yeşil, Ankara Yolu, Cemal Nadir Caddesi, Tophane, Kent Meydanı, Terminal, Yalova Yolu, Mudanya Yolu, Küçük Sanayi, İzmir Yolu ve civarında yapılan rutin temizlik, sabah 7.30’dan akşam 17.30’a kadar devam ediyor. Böylece kentin en yoğun zamanlarında dahi kent merkezinin sürekli temiz kalması sağlanıyor. Öte yandan diğer temizlik ekiplerinin faaliyetleri de sürüyor. Yeni araçların bulunduğu noktalarda mıntıka temizliğine destek veriliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X