Çevre yolu aydınlanıyor

UEDAŞ ile gerçekleştirilen işbirliği kapsamında, geçtiğimiz aylarda kent içindeki elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarına başlayan Karacabey Belediyesi, çevre yolundaki orta refüjün ışıklandırılması çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını

Çevre yolu aydınlanıyor

AYHAN FİDAN

Çalışmayla Karacabey girişinin ışıl ışıl bir görünüme kavuşacağı belirtildi. Belediye tarafından yapılan açıklamada, Karacabey Sanayi Bölgesi’ndeki Bursa-İzmir Karayolu güzergâhında üst geçitten başlayacak olan ve Bandırma yolu üzerindeki Trakya Birlik Yağ Fabrikası kavşağına kadar olan 3 bin 600 metrelik çevre yolunda gerçekleştirilen aydınlatma çalışmalarının, tamamlanmak üzere olduğu kaydedildi.

Şehrin girişine modern bir görünüm kazandıracak çevre yolu aydınlatma çalışmaları kapsamında, orta refüje 107 yeni direk dikildiği belirtildi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Belediye olarak, ortak aklın gücüne büyük önem veriyoruz. ‘Modern ve Müreffeh Karacabey’ hedefine de mutlaka ulaşacağız. Tamamlanmak üzere olan orta refüj aydınlatmasının da ilçemize ayrı bir değer katacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X