Çevreci projelere destek

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşen projelere, okullar ile kamu kurum ve kuruluşlarından da destek geliyor.

Çevreci projelere destek

CEMAL KIRGIZ

 

Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu’yu ziyaret eden Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk, Ambalaj Atıkları ve Geri Dönüşüm ile Bitkisel Atık Yağların Toplanması ve Doğanın Pili Bitmesin, Atık Pil Toplama Kampanyası hakkında bilgi verdi. Emniyet birimlerinin bilgilendirilmesi için broşür ve afişleri de dağıtan Ahmet Dedetürk, Gemlik Belediyesi’nin İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptığı, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerin çevreci projeler ile de devam edeceğini söyledi. 

Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu da, Gemlik Belediyesi’nin çevreci faaliyetlerinin dikkat çekici olduğunu ifade ederek, Emniyet Müdürlüğü’nün de işbirliği çerçevesinde elinden gelen katkıyı sunacağını anlattı. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan projelere Gemlik Belediyesi’nin büyük katkı sunduğunu kaydeden Cafer Gündoğdu, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerde de en büyük destekçilerinin Gemlik Belediyesi olduğunu ifade ederek, çevreci projelere destek verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X