Çevreyi Kirletenlere Ağır Ceza

İzmit Belediyesi ekipleri çevre kirliliğini önlemek amacıyla mahalleri dolaşarak denetim yapıyor. İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlü…

Çevreyi Kirletenlere Ağır Ceza

İzmit Belediyesi ekipleri çevre kirliliğini önlemek amacıyla mahalleri dolaşarak denetim yapıyor. İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde yapılan denetimler sonucu, çevreyi kirletenlere 90 bin TL para cezası kesti. Konu hakkında konuşan çevre ekipleri, “Çevre ve görsel kirliliğe neden olanları belirleyip haklarında yasal işlem yapıyoruz. arsalara, boş alanlara, yol kenarlarına atık atanlara 90 bin liraya kadar para cezası kesilebiliyor. Vatandaşlar, böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorlarsa çevreye atık atmasınlar. İzmit Belediyesi olarak, inşaat atıklarını ve eski ev eşyalarını toplayan ekiplerimiz var. Ellerinde atık ve eski ev eşyası olanlar belediyemizi arayarak bunları aldırabilirler. Böylelikle ceza yeme derdinden de kurtulurlar” şeklinde konuştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X